Elektriker Prosjekt

Om stillingen
Tittel:
Elektriker Prosjekt
Søknadsfrist:
14.10.2022
Heltid/deltid:
Heltid
Stillingstype:
Fast ansettelse
Selskap:
Caverion Norge AS
Sted/by:
Drammen/Lier

Caverion avdeling Infra Norge søker elektrikere som vil gjøre en forskjell

Avdelingen Infra Norge er en nystartet enhet som spesialiserer seg på tekniske installasjoner innen infrastruktur, som bane, vei, sporvei, kraftdistribusjon, vannforsyning med mer. I dag har vi fire spennende jernbane-prosjekter på Østlandet som vil bidra med å korte ned reisetiden for reisende og legge til rette for smartere teknologi.

Infra Norge har behov for flere dyktige elektrikere som har erfaring fra prosjekter, gjerne innen infrastruktur. Avdelingen har i dag ca. 15 dyktige medarbeidere, og innen 2028 sikter vi på å ha mellom 50-100 medarbeidere. Kontorstedet er sentralt på Liertoppen. Våre oppdrag er først og fremst i og rundt Oslo, men andre deler av landet er også aktuelt. Da er det i samarbeid med våre andre 40 avdelinger i Norge. Derfor må noe reising påregnes, og det vil i en del prosjekter jobbes rotasjon.

Om deg som elektriker:

Du bør like å samarbeide med andre mennesker, siden du i prosjekter vil jobbe tett med kollegaer, kunder og mange andre. Dersom du har erfaring fra å jobbe på infrastruktur-prosjekter, er det en stor fordel. Du liker å planlegge arbeidet ditt, samordne planen med andre og utføre arbeidet med fokus på at resultatet er av høy kvalitet.

Du vil få ansvar for:

  • Montasje av ulike elektroinstallasjoner i teknisk hus
  • Montasje av ulike elektroinstallasjoner i nisjer
  • Kabeltrekking i hovedløp/rømningstunell m/skinnegående utstyr
  • Montasje av jernbanetekniske installasjoner (eks. sporvekselvarme, RTU)

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Elektriker fagbrev Gr L
  • Serviceorientert med evne til å handtere stressende situasjoner
  • Faglig dyktighet og systematisk fremtreden
  • Kunne samarbeide godt med kunder, leverandører og kollegaer for å finne gode løsninger
  • Allsidig i forhold til oppdragstype, gjerne med god kunnskap innen jernbane, vei m.m.

Caverions medarbeidergaranti

Som medarbeider i Caverion får du:

Fordeler med å jobbe i Caverion

Les mer om hvordan det er å jobbe i Caverion her>>

 

Om Caverion: Caverion er blant Norges ledende tekniske totalleverandører. Vi har 2300 superbra fagfolk og spesialister over hele landet som leverer smarte løsninger for grønnere bygg. Hos oss gjør du en forskjell og får utvikle deg sammen med de beste! Caverion jobber for å skape den beste arbeidsplassen i bygg og anleggsbransjen! Vi er helt i front i av nye teknologiske og bærekraftige løsninger for alle typer bygg, infrastruktur og industri. Vi legger stor vekt på å skape et positivt, utviklende og trygt arbeidsmiljø. Du vil få oppleve frihet under ansvar og en fleksibel og variert arbeidsdag. Mangfold og likestilling står høyt på agendaen hos Caverion. For å bidra til dette har Caverion flere fordeler for alle medarbeidere. Det er viktig for oss at folka våre trives!

Kontaktpersoner:

Tone Henriksen

+47 982 19 738

tone.henriksen@caverion.com
Andreas Severinsen

+47 975 24 818

andreas.severinsen@caverion.com