Vil du bli en del av den mest fremtidsrettede tekniske bedriften i Norden? Vi søker automasjonstekniker på Herøya!

Om stillingen
Tittel:
Vil du bli en del av den mest fremtidsrettede tekniske bedriften i Norden? Vi søker automasjonstekniker på Herøya!
Søknadsfrist:
01.08.2023
Heltid/deltid:
Heltid
Stillingstype:
Fast ansettelse
Selskap:
Caverion Norge AS
Sted/by:
Herøya

Caverion Industri i Porsgrunn består av 68 dyktige medarbeidere, og nå ser vi etter deg som ønsker å være med å videreutvikle Caverion innenfor automasjon. Du vil bli en del av vår automasjonsgruppe bestående av ingeniører og automatikere. Gruppen jobber med feilsøking og optimalisering av reguleringer og målesystemer for industrikunder, samt feilsøking/vedlikehold av ventiler. Vi har et ventilverksted som vi overhaler, og utfører service på alle typer ventiler. I tillegg vil du delta i små prosjekter, driftsassistanse, samt oppstart og commissioning.

Vi ønsker nå en automatiker som liker å jobbe proaktivt, og finne løsninger på utfordringer som våre kunder har. Du bør være selvstendig og ha god kunnskap og prosess.

La oss droppe å gå rundt grøten, dette kan vi tilby deg i Caverion:

 1. Vi blir gode sammen
  Din stemme, dine erfaringer og vilje til forbedringer vil få all støtte og back-up. Vi er en sammensveiset gjeng som hjelper hverandre på tvers av fag og floker.
 2. Selvstendig arbeidshverdag
  Hos oss er arbeidshverdagen variert, og vi legger til rette for at hver enkelt skal påvirke sin egen arbeidshverdag.
 1. Utvikling gjennom blant annet Caverion Campus
  Utvikling og kompetanseheving er en naturlig del av vår hverdag. I Caverion får du mulighet til å utvikle deg ved å forsterke, fornye og videreutvikle din kompetanse. Vi har profesjonelle nettverk innen alle de tekniske fagområdene på tvers av enheter, regioner og 11 land. Vår egen digitale opplæringsplattform Caverion Campus, sikrer kurs og sertifiseringer du trenger for å være i front i ditt fag.

 2. Karrierestige
  Finner du ut om noen år at du har lyst til å gjøre noe annet i Caverion, er ikke karrierestigen noe vi har gjemt unna på mørkloftet.
 3. Av med arbeidshanskeneI vår avdeling vil du bli møtt av vårt gode arbeidsmiljø – vi er opptatt av samarbeid og samhold, og tar gjerne en felles kaffekopp før vi går i gang med dagens gjøremål. Akkurat nå trener deler av avdelingen til Holmenkollstaffeten, og vi er innom paddel-senteret med jevne mellomrom, for de som ønsker det.
 4. Caverions medarbeidergaranti
  Som medarbeider i Caverion får du gode velferdsordninger, faglig utviklingsmuligheter og gode forsikrings- og pensjonsordninger. Selvfølgelig.

Kompetansen vi mener du bør ha for å lykkes i rollen
Vi ser etter deg som har fagbrev som automatiker. Du har relevant erfaring innen drift og vedlikehold innen industriautomasjon, og erfaring med måling styring og reguleringsteknikk. Vi ser også på det som positivt at di har erfaring med digitale verktøy og har god systemforståelse.

Vi ser etter deg som har interesse for fagområdet automasjon, og som er serviceinnstilt, kvalitet- og resultatfokusert. Du har gode samarbeidsevner, og er en bidragsyter til et godt arbeidsmiljø. I tillegg finner du løsninger der mange ser problemer.

Vi har som mål å rekruttere flere kvinner til Caverion, så vi oppfordrer derfor kvinner til å søke. 

 

Om Caverion: Caverion er blant Norges ledende tekniske totalleverandører. Vi har 2300 superbra fagfolk og spesialister over hele landet som leverer smarte løsninger for grønnere bygg. Hos oss gjør du en forskjell og får utvikle deg sammen med de beste! Caverion jobber for å skape den beste arbeidsplassen i bygg og anleggsbransjen! Vi er helt i front i av nye teknologiske og bærekraftige løsninger for alle typer bygg, infrastruktur og industri. Vi legger stor vekt på å skape et positivt, utviklende og trygt arbeidsmiljø. Du vil få oppleve frihet under ansvar og en fleksibel og variert arbeidsdag. Mangfold og likestilling står høyt på agendaen hos Caverion. For å bidra til dette har Caverion flere fordeler for alle medarbeidere. Det er viktig for oss at folka våre trives!

Kontaktpersoner:

Stian Svendby

Unit Manager

+47 901 51 511