Prosjektleder VVS - Levanger / Stjørdal / Steinkjer / Frosta

Om stillingen
Tittel:
Prosjektleder VVS - Levanger / Stjørdal / Steinkjer / Frosta
Søknadsfrist:
03.03.2023
Heltid/deltid:
Heltid
Stillingstype:
Fast ansettelse
Selskap:
Caverion Norge AS
Sted/by:
Levanger

Er du god på å få VVS-folk til å jobbe sammen og skape gode resultater for kunden?  

Vi jobber knallhardt for å være best i service-klassen, og trenger flere gode hender og hoder til å planlegge, kalkulere og lede serviceprosjekter innen VVS. I hverdagen må vi reagere raskt, løse utfordringer, og sikre best mulig flyt for folka våre som utfører jobben hos kunden. Samtidig skal vi passe på oss selv og hverandre ved å jobbe trygt og sikkert. Fordi vi bryr oss om at alle kan dra hjem like friske fra jobb som da vi dro på jobb. Selvfølgelig.  

Du vil få ansvar for: 

  •  Lede prosjektene fra tilbud til overlevering 
  •  Noe prosjektering av mindre VVS-anlegg
  •  Kundeoppfølging gjennom rådgivning og salg
  •  HMS-ansvar i egne prosjekter
  •  Teamleder for rørleggere i avdelingen

Hvem er så du? 

Da prosjektene vi skal løse er både store og små, trenger vi at du har ingeniørutdanning eller teknisk fagskole. All annen kompetanse du har med deg i sekken blir vi glad for, men litt ekstra «rørt» blir vi om du har prosjekterfaring med varme, sanitær og sprinkleranlegg i bygg. Vi har mye på stell og følger forskrifter og regler slavisk. Ettersom du er en morgenfugl, vet vi at du har godt humør, er et ordensmenneske, og har en god dose samvittighet.  

Som medarbeider i Caverion får du:

hygienefaktorer i Caverion

Om avdelingen:
Avdelingen vår dekker gamle Nord-Trøndelag, og består av en serviceavdeling og en prosjektavdeling med totalt 100 dyktige medarbeidere og leverer tekniske installasjoner og vedlikehold innen fagene elektro, automasjon, ventilasjon, renrom, rør, pumpeservice, sikkerhet, AV og kjøling for bygg og industri.

Send oss din søknad om dette kan være noe for deg!

Om Caverion: Caverion er blant Norges ledende tekniske totalleverandører. Vi har 2300 superbra fagfolk og spesialister over hele landet som leverer smarte løsninger for grønnere bygg. Hos oss gjør du en forskjell og får utvikle deg sammen med de beste! Caverion jobber for å skape den beste arbeidsplassen i bygg og anleggsbransjen! Vi er helt i front i av nye teknologiske og bærekraftige løsninger for alle typer bygg, infrastruktur og industri. Vi legger stor vekt på å skape et positivt, utviklende og trygt arbeidsmiljø. Du vil få oppleve frihet under ansvar og en fleksibel og variert arbeidsdag. Mangfold og likestilling står høyt på agendaen hos Caverion. For å bidra til dette har Caverion flere fordeler for alle medarbeidere. Det er viktig for oss at folka våre trives!

Kontaktpersoner:

Tor Inge Indahl

Avdelingssjef

90025448

tor-inge.indahl@caverion.com
Håvard Ringstad

Servicesjef

91709189

havard.ringstad@caverion.com