Servicetekniker Elektro

Om stillingen
Tittel:
Servicetekniker Elektro
Søknadsfrist:
08.12.2023
Heltid/deltid:
Heltid
Stillingstype:
Fast ansettelse
Selskap:
Caverion Norge AS
Sted/by:
Hamar

Er du på utkikk etter nye utfordringer? Caverion Norge avdeling Hamar søker ny elektriker!

Vi i Caverion er eksperter på elektro, rør, ventilasjon, automasjon, energi, sikkerhet og mye mer. Vi opplever stor etterspørsel etter våre tjenester, og trenger nå en elektriker som vil bli en del av folka våre. 

Caverion Hamar består av ca 60 dyktige medarbeidere. Vårt mål er å levere gjennomtenkte og tidsriktige installasjoner i bygg til fornøyde brukere, for så å vedlikeholde disse ved hjelp av ServiFlex+, vårt unike serviceprogram som ivaretar alle tekniske fag. Som en av Norges ledende entreprenører innen tekniske bygginstallasjoner er vi seriøse, solide og utviklingsorienterte. Caverion ligger helt i front i innføring av nye teknologiske løsninger for alle typer bygg og vi legger stor vekt på å skape et positivt, utviklende og sikkert arbeidsmiljø.

Hvorfor Caverion?
Som medarbeider hos oss er du en del av noe som er større enn et nybygg-prosjekt, rehabiliteringsprosjekt eller et serviceoppdrag – du er en del av å forbedre omgivelsene der folk jobber og lever. Hos oss skaper du resultater, du gjør en forskjell, du betyr noe. 

I Caverion får du mulighet til å utvikle deg ved å forsterke, fornye og videreutvikle din kompetanse. Vi har profesjonelle nettverk innen alle de tekniske fagområdene på tvers av enheter, regioner og 11 land. Vår egen digitale opplæringsplattform sikrer kurs og sertifiseringer du trenger for å være i front i ditt fag. Høy trivsel hos en stabil og trygg arbeidsgiver med solid økonomi, hvor sikkerhet alltid kommer først.

Dette vil du få ansvar for:

  • Serviceoppdrag hos våre avtalekunder
  • Serviceprosjekter
  • Montasje og vedlikehold
  • Oppfølging av egne kunder
  • Utarbeide dokumentasjon på egne jobber
  • Være en viktig bidragsyter i et flerfaglig miljø

Hvem er du?

Ettersom du i rollen som servicetekniker vil jobbe direkte med våre kunder ser vi for oss at du er serviceorientert og trives med mye kundekontakt. Du er ryddig og kvalitetsfokusert i arbeidet og mestre flere oppgaver samtidig. I Caverion er vi mange dyktige medarbeider som skal lykkes sammen, og det er derfor viktig at du har gode samarbeidsevner og kan bidra positivt til vårt trivelige arbeidsmiljø. 

Vi ser også for oss at du har følgende kompetanse og erfaring:

  • Fagbrev gr. L
  • Førerkort klasse B
  • Behersker norsk skriftlig og muntlig
  • Erfaring med digitale verktøy og god systemforståelse

Høres dette ut som noe for deg? Da gleder vi oss til å lese din søknad!

Om Caverion: Caverion er blant Norges ledende tekniske totalleverandører. Vi har 2300 superbra fagfolk og spesialister over hele landet som leverer smarte løsninger for grønnere bygg. Hos oss gjør du en forskjell og får utvikle deg sammen med de beste! Caverion jobber for å skape den beste arbeidsplassen i bygg og anleggsbransjen! Vi er helt i front i av nye teknologiske og bærekraftige løsninger for alle typer bygg, infrastruktur og industri. Vi legger stor vekt på å skape et positivt, utviklende og trygt arbeidsmiljø. Du vil få oppleve frihet under ansvar og en fleksibel og variert arbeidsdag. Mangfold og likestilling står høyt på agendaen hos Caverion. For å bidra til dette har Caverion flere fordeler for alle medarbeidere. Det er viktig for oss at folka våre trives!

Kontaktpersoner:

Stig Tore Grønlien

Avdelingsleder

951 94 598

stig-tore.gronlien@caverion.com