Caverion Sunnmøre søker Servicetekniker elektro som vil gjøre en forskjell i Stranda og omegn

Om stillingen
Title:
Caverion Sunnmøre søker Servicetekniker elektro som vil gjøre en forskjell i Stranda og omegn
Søknadsfrist:
05.09.2022
Heltid/deltid:
Heltid
Stillingstype:
Fast ansettelse
Selskap:
Caverion Norge AS
Sted/by:
Møre og Romsdal

Er du god på å få ting til å fungere, nysgjerrig og engasjert i elektrofaget?  

Søk på stillingen:

Vi jobber knallhardt for å være best i service-klassen, og trenger flere gode hender og hoder til å feilsøke, skru, og fikse på det meste. I hverdagen må vi reagere raskt, løse utfordringer, og sikre minst mulig nedetid for våre kunder. Samtidig skal vi passe på oss selv og hverandre ved å jobbe trygt og sikkert. Fordi vi bryr oss om at alle kan dra hjem like friske fra jobb som da vi dro på jobb. Selvfølgelig.  

Du vil få ansvar for:  

  • Serviceoppdrag hos våre avtalekunder.
  • Montasje og installasjonsarbeider.
  • Drift og vedlikehold av eksisterende anlegg, hovedsaklig innen industri og næringsbygg. 
  • Oppfølging av egne kunder og utarbeide gode løsninger sammen med disse. 
  • Være ett av Caverions ansikter i et spennende lokalsamfunn i stadig utvikling. 
  • Dokumentasjon i henhold til relevante forskrifter og normer. 
  • Egen servicebil. 

Hvem er så du? 

Da elektro-utfordringene vi skal løse er både store og små, trenger vi at du har fagbrev/svennebrev. All annen kompetanse du har med deg i sekken blir vi glad for. Vi har mye på stell og følger forskrifter og regler slavisk. Derfor må du ha førerkort kl. B da du vil få egen servicebil, og Caverionlogoen er veldig synlig. Ettersom du er en morgenfugl, vet vi at du har godt humør, er et ordensmenneske, og har en god dose samvittighet.  

Vi tilbyr deg:

Personforsikring og privat helseforsikring, innskuddspensjon, gode permisjons- og velferdsordninger og utvikling gjennom kurs. 

Virker dette spennende? Send oss din søknad.

Lyst til å vite mer om folka våre og hvordan det er å jobbe hos oss? Se her >> 

Caverion er blant Norges ledende tekniske totalleverandører. Vi har 2300 superbra fagfolk og spesialister over hele landet som leverer smarte løsninger for grønnere bygg. Hos oss gjør du en forskjell og får utvikle deg sammen med de beste! Caverion jobber for å skape den beste arbeidsplassen i bygg og anleggsbransjen! Vi er helt i front i av nye teknologiske og bærekraftige løsninger for alle typer bygg, infrastruktur og industri. Vi legger stor vekt på å skape et positivt, utviklende og trygt arbeidsmiljø. Du vil få oppleve frihet under ansvar og en fleksibel og variert arbeidsdag. Mangfold og likestilling står høyt på agendaen hos Caverion. For å bidra til dette har Caverion flere fordeler for alle medarbeidere. Det er viktig for oss at folka våre trives!

Kontaktpersoner:

Tore Skulstad

Avdelingssjef

+4795199964

tore.skulstad@caverion.com