Har du fagbrev som elektriker, og ønsker nye utfordringer og kompetanseutvikling? Caverion Porsgrunn og Tønsberg tilbyr muligheter!

Om stillingen
Title:
Har du fagbrev som elektriker, og ønsker nye utfordringer og kompetanseutvikling? Caverion Porsgrunn og Tønsberg tilbyr muligheter!
Søknadsfrist:
15.08.2022
Heltid/deltid:
Heltid
Stillingstype:
Fast ansettelse
Selskap:
Caverion Norge AS
Sted/by:
Vestfold og Telemark

Vi tilbyr flere muligheter for faglig utvikling!

Emobility er et av Caverions store satsingsområder! Bil- og transportbransjen er under elektrifisering, og vi opplever økt etterspørsel for lademuligheter hos våre kunder. Installasjon og vedlikehold av ladestasjoner krever omfattende teknisk ekspertise. Vi har en unik posisjon i markedet ift DC lading (hurtig/lyn lading) langs vei for sentrale utbyggere. Med elektrikerfagbrev, motivasjon og interesse gir vi deg god opplæring, kursing og mulighet for å utvikle deg!

Eller er internkontroll og termografi mer i din gate?
Som internkontrollør hos oss får du en variert og fleksibel arbeidshverdag fylt med utfordrende tekniske problemstillinger. Har du noen års erfaring som elektriker og god faglig kompetanse kan vi tilby deg god utviklingsmulighet med kursing og sertifisering iht NEK405.1, 405.2 og 405.3.

Caverion Vestfold Telemark består av 3 lokasjoner: Tønsberg, Porsgrunn og Skien. Vi er en sammensveiset gjeng som hjelper hverandre på tvers av fag. For det er nemlig hverdagen vår å løse utfordringer hos våre kunder, altså være motiverende serviceinnstilt. Vi er en høyt kompetent gjeng med brennende interesse for vårt fag!


Caverions medarbeidergaranti
Som medarbeider i Caverion får du:

  • mulighet til å utvikle deg faglig og personlig i et flerfaglig miljø
  • mulighet til å trives i et positivt arbeidsmiljø hvor medarbeidertilfredsheten jevnlig blir målt gjennom vår medarbeiderundersøkelse
  • jobbe trygt i bransjens beste system innen Helse, Miljø, Sikkerhet og Kvalitet
  • pensjons- og forsikringsordninger som gir trygghet for deg og din familie
  • arbeide i en bedrift som vektlegger ordnede arbeidsforhold og høy etisk standard
  • fleksibel arbeidshverdag med frihet under ansvar

God balanse mellom jobb og fritid
Caverion er en pådriver for mangfold og likestilling i bygg- og anleggsbransjen, se video om vårt likestillingsarbeid: Kvinner i Caverion. For å bidra til likestilling og god balanse mellom jobb og fritid har Caverion flere fordeler for begge kjønn. Vi har blant annet full lønn utover lovens minstebetaling ved foreldrepermisjon og utbetaling av foreldrepermisjon direkte fra selskapet. Vi er også en IA-bedrift og tilrettelegger gjerne om du har spesielle behov.

 

Caverion er blant Norges ledende tekniske totalleverandører. Vi har 2300 superbra fagfolk og spesialister over hele landet som leverer smarte løsninger for grønnere bygg. Hos oss gjør du en forskjell og får utvikle deg sammen med de beste! Caverion jobber for å skape den beste arbeidsplassen i bygg og anleggsbransjen! Vi er helt i front i av nye teknologiske og bærekraftige løsninger for alle typer bygg, infrastruktur og industri. Vi legger stor vekt på å skape et positivt, utviklende og trygt arbeidsmiljø. Du vil få oppleve frihet under ansvar og en fleksibel og variert arbeidsdag. Mangfold og likestilling står høyt på agendaen hos Caverion. For å bidra til dette har Caverion flere fordeler for alle medarbeidere. Det er viktig for oss at folka våre trives!

Kontaktpersoner:

Tobias Heflo

Teamleder Tønsberg

91756351

Tobias.heflo@caverion.com
Ole Fredrik Markussen

Avdelingsleder Porsgrunn

952 79 704

ole.markussen@caverion.com