Technical Account Manager – E-Mobility

Om stillingen
Tittel:
Technical Account Manager – E-Mobility
Søknadsfrist:
31.12.2022
Heltid/deltid:
Heltid
Stillingstype:
Fast ansettelse
Selskap:
Caverion Norge AS
Sted/by:
Flere steder

E-Mobility er svært viktig for Caverions bærekraftsatsning og omfatter drift, vedlikehold og etablering av ladelokasjoner for elektriske kjøretøy.
Vår kundeportefølje og oppdragsmengde vokser, og vi søker nå en relasjonsbyggende og løsningsorientert Technical Account Manager. Du vil være en del av et sterkt fagmiljø og jobbe tett opp mot flere av våre største kunder. Sammen med kundene våre skaper vi en mer bærekraftig fremtid.

Som Technical Account Manager blir du en viktig bidragsyter for å sikre leveranse av større ladeprosjektporteføljer med en stor geografisk spredning. Du vil være det koordinerende leddet mellom partnere og våre avdelingers prosjektledere. 

Stillingen har et nasjonalt ansvar, og arbeidssted kan derfor tilpasses ift. våre kontorer i Norge.

 

Dette vil du få ansvar for:

 • Sikre et standardisert og velfungerende samarbeid for våre nøkkelkunder på tvers av avdelinger i alle land hvor Caverion er representert
 • Ansvar for å følge opp fremdrift av ladeprosjektporteføljer internt og overfor kunde
 • Designe/prosjektere og følge opp bygging av ladelokasjoner
 • Bygge sterk relasjon til kunder, spesielt nøkkelpersoner
 • Delta i møter med kunden for oppfølging av tekniske saker
 • Identifisere kundene sine behov og jobbe proaktivt for økt kundeopplevelse

 

Det er en fordel om du har erfaring innen noen av disse områdene:

 • Prosjektledelse
 • Elkraft, gjerne bachelor-/mastergrad
 • Fagbrev elektriker/energimontør
 • Gjerne kjennskap til LEAN
 • Gode norsk- og engelskkunnskaper, skriftlig og muntlig

 

Personlige egenskaper vi mener du må ha for å trives hos oss:
Du er strukturert og trives med å veilede både partnere og interne ressurser. Du er komfortabel med å behandle store mengder informasjon og har et sterkt pågangsmot og endringsvillighet.

Kjenner du deg igjen i noe av dette? Da er det kanskje nettopp deg vi er på jakt etter!

 

Caverions medarbeidergaranti
Som medarbeider i Caverion får du:

 • mulighet til å utvikle deg faglig og personlig i et flerfaglig miljø
 • mulighet til å trives i et positivt arbeidsmiljø hvor medarbeidertilfredsheten jevnlig blir målt gjennom vår medarbeiderundersøkelse
 • jobbe trygt i bransjens beste system innen Helse, Miljø, Sikkerhet og Kvalitet
 • pensjons- og forsikringsordninger som gir trygghet for deg og din familie
 • arbeide i en bedrift som vektlegger ordnede arbeidsforhold og høy etisk standard

 

God balanse mellom jobb og fritid
Caverion er en pådriver for mangfold og likestilling i bygg- og anleggsbransjen, se video om vårt likestillingsarbeid: Kvinner i Caverion. For å bidra til likestilling og god balanse mellom jobb og fritid har Caverion flere fordeler for begge kjønn. Vi har blant annet full lønn utover lovens minstebetaling ved foreldrepermisjon og utbetaling av foreldrepermisjon direkte fra selskapet. Vi er også en IA-bedrift og tilrettelegger gjerne om du har spesielle behov.
Fremtiden er digital, og vi er derfor fleksible på kontorsted. Du vil rapportere til utviklingssjef for E-Mobility i Caverion Norge AS.

Om Caverion: Caverion er blant Norges ledende tekniske totalleverandører. Vi har 2300 superbra fagfolk og spesialister over hele landet som leverer smarte løsninger for grønnere bygg. Hos oss gjør du en forskjell og får utvikle deg sammen med de beste! Caverion jobber for å skape den beste arbeidsplassen i bygg og anleggsbransjen! Vi er helt i front i av nye teknologiske og bærekraftige løsninger for alle typer bygg, infrastruktur og industri. Vi legger stor vekt på å skape et positivt, utviklende og trygt arbeidsmiljø. Du vil få oppleve frihet under ansvar og en fleksibel og variert arbeidsdag. Mangfold og likestilling står høyt på agendaen hos Caverion. For å bidra til dette har Caverion flere fordeler for alle medarbeidere. Det er viktig for oss at folka våre trives!

Kontaktpersoner:

Espen Bølviken

Utviklingssjef E-Mobility

+47 480 76 958

espen.bolviken@caverion.com