Kan du «litt» om ventilasjon eller kjøling, er ålreit og har lyst til å lære mer?

Om stillingen
Title:
Kan du «litt» om ventilasjon eller kjøling, er ålreit og har lyst til å lære mer?
Søknadsfrist:
20.05.2022
Heltid/deltid:
Heltid
Stillingstype:
Fast ansettelse
Selskap:
Caverion Norge AS
Fylke:
Vestfold og Telemark

Caverion er et stort selskap med rik historie og har fageksperter innen alle tekniske fag. Vi er gjengen som møter kundens floker med hele oss og skjønner at kvalitet er det viktigste måleparameteret – hver dag.

I Caverion så har vi støttesystemer, innkjøring, informasjonsflyt, kultur og miljø som gjør at du aldri vil være på dypt vann alene. Så lenge du er villig til å gripe fatt i en åre, ror vi sammen og styrer mot trygg havn. Fra havn til lutft. Det ingen ser men alle trenger. God og frisk luft – ute som inne. Løsningene er mange – vil du bli med på laget? Vi ser etter deg som kan «litt» om ventilasjon eller kjøling.

La oss ta det formelle. Vi trenger at du enten har fagbrev gruppe L, som automatiker eller innen kuldefaget. Førerkort kl. B er også nødvendig da logoen på servicebilen er svært synlig.

Du kommer til å jobbe med alt fra feilsøking og ventilasjonssystemer til styring, logging og mye kundekontakt. Bestillinger, prising av mindre jobber og ansvar for utstyr og trivsel vil du også ha.

Dette kan vi love hos oss:

  1. Velg selv hvor du vil ha base: Vi har kontor i Porsgrunn og Tønsberg – det som er enklest for deg er bra for oss.
  2. Caverion Campus: Vi har egen Campus for kompetanseutvikling på tvers av alle tekniske fag.
  3. Smartfag-satsning: Klimafaget er et satsningsfag og du vil få muligheten til å å bryne deg på mange ulike floker som du vokser på
  4. Balanse: Vi er opptatt av «work-life balance.» Vi vil gjøre vårt for at du skal trives, kjenne deg trygg og føle mestring.
  5. Fast lønn: Tipper vi blir enige om en årslønn sammen. Ekstra gode pensjons- og forsikringsordninger har vi også som et større konsern.
  6. Bil i jobb og privat: Servicebilen kan du bruke privat, inntil 15 mil pr. mnd.
  7. Stort fagmiljø: Å bli kjent med alle kan ta litt tid, men navnene på klima-gjengen vil du lære deg fort.
  8. Karrierestigen: Finner du ut om noen år at du har lyst til å gjøre noe annet i selskapet, er ikke karrierestigen noe vi har gjemt unna på mørkeloftet.
  9. En støttende leder: Gjengen beskriver henne som inkluderende og direkte. Lagfølelse er hun krystallklar på.
  10. Av med arbeidshanskene: Vi har bedriftslag, deltar på birken, holmenkollstafetten og en haug av andre felles aktiviteter. Noen drar igang paintball, gamingkvelder, shuffleboard eller lavterskel quiz. Mye annet snacks er det også.

Hvem søker vi? Du må gjerne være en ålreit og jordnær type som oss, men det er ikke et krav for stillingen.

Noe du lurer på? Ring Karine Tofslad, teamleder, Caverion TeVe på mob: 986 07 622, eller vår rekrutteringspartner Vizer v/ Morten Setsaas, daglig leder på mob: 909 96 492.

 

 

Om Caverion Norge: