Er du en morgenfugl, glad i Østfold og har peiling på elektrisk utstyr og installasjoner?

Om stillingen
Title:
Er du en morgenfugl, glad i Østfold og har peiling på elektrisk utstyr og installasjoner?
Søknadsfrist:
22.09.2021
Heltid/deltid:
Heltid
Stillingstype:
Fast ansettelse
Selskap:
Caverion Norge AS
Fylke:
Viken

Caverion Østfold Syd består av 3 lokasjoner: Fredrikstad, Sarpsborg og Halden. Vi er en sammensveiset gjeng som hjelper hverandre på tvers av fag og floker. For det er nemlig hverdagen vår – å reagere raskt, løse utfordringer, og sikre minst mulig nedetid for våre kunder.

Da vi jobber knallhardt for å være best i service-klassen, trenger vi flere gode hender og hoder til å feilsøke, skru, og fikse på det meste. Vil du bli vår nye servicetekniker elektro i Halden eller i Sarpsborg?

Her vil du bruke tiden din

  • Mye kundekontakt - mange vil ringe deg direkte, og du blir deres «Go-to-technician»
  • Feilsøk og utbedring - alt fra bytting av en lyspære, til ombygging av butikk, omgjøring av kontorlokaler, eller opplegg av elbil ladestasjon
  • Opprette og ferdigstille ordre
  • Prising av mindre jobber
  • Ansvar for servicebil og utstyr (alltid «melk og brød» i bilen)
  • Oppdrag alene eller i større team – geografisk mellom Vestby og svenskegrensa i sør


Ønsket profil
Da elektro-flokene vi skal løse er både store og små, trenger vi at du er elektriker med fagbrev. All annen kompetanse du har med deg i «verktøykassa» blir vi glad for, men litt ekstra elektriske blir vi om du har erfaring med styring av lys og varme i bygg. Da du vil få egen servicebil, og Caverion logoen er veldig synlig, er det «kjekt» om du også har kl. B. Ettersom du er en morgenfugl, vet vi at du har godt humør, er et ordensmenneske, og har en god dose samvittighet. Om du skulle være litt i tvil, noen av oss drikker også Monster, eller Nocco kl. 07:15.

Gøy er gøy
Når vi kobler av og har det gøy, samles vi gjerne på gokart banen, i klatreparken, over en runde med paintball, eller ved grillen til den som inviterer. Viktigste er at vi legger fra oss arbeidshanskene, og at vitsemakere får slippe løs. Julebordet og sommerfesten trekker også godt oppmøte.

Har du lest helt hit håper vi du søker, og ser frem til å bli bedre kjent. Noe du lurer på, ring vår rekrutteringspartner Vizer v/ Morten Setsaas på mob: 909 96 492, eller send en mail om det er enklere.
 

Om Caverion: