Har du peiling på elektro, er fagtørst og lyst til å være kaptein på laget?

Om stillingen
Title:
Har du peiling på elektro, er fagtørst og lyst til å være kaptein på laget?
Søknadsfrist:
01.08.2021
Heltid/deltid:
Heltid
Stillingstype:
Fast ansettelse
Selskap:
Caverion Norge AS
Fylke:
Vestfold og Telemark

Vår nåværende teamleder Ida har meldt «overgang», og vi mangler derfor en spiller for å stille fullt lag. Attpåtil trenger vi at du er en kaptein, men om du mener du er sterkest i forsvar, på midten eller som spiss, er ikke så viktig for oss. For som kaptein vet du at det handler om å gå foran, få med deg laget, og gjøre sitt aller beste for å sikre 3 poeng. Caverion er ikke et fotballag, om noen skulle være i tvil. Vi er derimot et stort selskap med rik historie, og har fageksperter innen alle tekniske fag.

Nå søker vi en teamleder elektro.

Som teamleder vil du ha kontorplass på Barkåker (Tønsberg) sammen med resten av laget. Vi trener sammen og vi «spiller» sammen – det er slik vi blir ekstra gode og sammensveiset. Vi er også tro til den daglige kampplanen – å skape gode kundeopplevelser. Våre kunder skal føle seg verdsatt og prioritert, slik at de betaler regningen med et (stort) smil.

Hvorfor oss?
Du vil få muligheten til å føle vekten av ansvar og lykke, ved å være med på å sette tempoet for det vi gjør i Vestfold. Vi tør å tenke store tanker, men kanskje enda viktigere – gi rom for å realisere disse. Vi vet at ingenting dreper entusiasme mer enn å kneble den. Vi vet også at folk er forskjellige, derfor vil vi gjøre vårt for at du skal være fornøyd. En god miks av læring, floker, utvikling, latter og glede er det våre medarbeidere forteller. Gode (utvidet) forsikrings- og pensjonsordninger har vi også.

Ønsket profil
Når vi nå søker etter en teamleder elektro er vi åpen for alle mennesketyper, så lenge du er et ordensmenneske, liker å vise vei, og du er opptatt av minst mulig strømsluk. Sistnevnte krever selvfølgelig noen ekstra kompetanser, så fint om du er elektriker med fagbrev. Ekstra elektriske blir vi om du har teknisk fagskole, og vi tør nesten ikke å drømme om det at du har installatør papirer? Er du i tillegg fan av å støtte deg til systemer, er vi redd vi må kaste inn ferieplanene og invitere deg til en energirik prat.

Her vil du bruke tiden din
Våre kunder er i all hovedsak innen næring og industri – fra smått til stort.

  • Lede oppdrag for avdelingens elektro team
  • Kalkulere og prosjektere elektrotekniske anlegg
  • Ansvar for gjennomføring og levering av oppdrag iht. tid, kostnad, HMS og kvalitetskrav
  • Teknisk, økonomisk og kommersielt resultatansvarlig for prosjekter
  • Skape og styrke relasjoner hos medarbeidere, leverandører og kunder
  • Være din egen salgsleder samt inngå i avdelingens salgsgruppe i Vestfold Telemark

Traff vi en elektrisk-nerve? La oss snakke litt om fag og muligheter videre sammen. Søk, da vel!
Vi gleder oss til å bli kjent med deg!


Om Caverion Norge: