Liker du å lede prosjekter og vil gjøre en forskjell i Trondheim sammen med flinke folk?

Om stillingen
Tittel:
Liker du å lede prosjekter og vil gjøre en forskjell i Trondheim sammen med flinke folk?
Søknadsfrist:
12.02.2023
Heltid/deltid:
Heltid
Stillingstype:
Fast ansettelse
Selskap:
Caverion Norge AS
Sted/by:
Levanger/Trondheim

Vil du jobbe med å skape energieffektive og bærekraftige bygg?

Prosjektavdelingen i Trøndelag (Trondheim og Levanger) har planlagte prosjekter for flere år fremover. Vi søker nå en prosjektleder innen ventilasjon til å lede prosjektene med stødig hånd og operativ ledelse fra start til slutt.

Liker du å jobbe innen din egen fagdisiplin og samarbeide tett med dyktige medarbeidere, og dele av din kunnskap med folk på andre fagdisipliner som elektro og rør, samt være åpen for å lære av de andre fagdisiplinene? Da kan det være nettopp deg vi trenger på laget vårt.

Hos oss er du en del av noe som er større enn et nybygg-prosjekt eller et rehabiliteringsprosjekt – du er en del av å forbedre omgivelsene der folk jobber og lever. Hos oss skaper du resultater, du gjør en forskjell, du betyr noe.

Tverrfaglig prosjektavdeling

I vår avdeling blir du en del av et sterkt tverrfaglig team på om lag 80 medarbeidere, fordelt på to lokasjoner; Trondheim og Levanger. Vi er gode på å samarbeide på tvers av fagdisipliner, og vi utvikler kompetansen vår for å kunne tilby gode og fremtidsrettede løsninger for kundene. Prosjektene vi har i pipeline er i variert omfang og størrelse, men stort sett er det tverrfaglige prosjekter.

Del av et stort selskap

Caverion er en av Norges største tekniske totalentreprenør, som skal tilrettelegge for at mennesker kan være produktive og trives i smarte og bærekraftige bygg, industri og infrastruktur. Vi har prosjektavdelinger i de 5 største byene i Norge, og du får i tillegg et nettverk av prosjektfolk i 10 andre land. Vi har røtter tilbake til 1873 i Norge, og vi er rigget for vekst slik at vi kan gi flere kunder muligheten til å bidra til bærekraftig fremtid.

Varierte arbeidsdager med ansvar og oppgaver:

 • Prosjektering og design av nye prosjekter, både innen rehabilitering og nybygg
 • Kalkulering og utarbeidelse av tilbud
 • Gjennomføring og levering av prosjekt i henhold til tids-, kostnads- og kvalitetskrav
 • Kommunisere og følge opp kunder og offentlige myndigheter
 • Organisering av prosjekter med hensyn til godkjenningsmyndigheter, prosjektkrav, prosedyrer og prosesser
 • Aktiv oppfølging av personell, framdrift, kvalitet og HMS i prosjektene
 • Leverandørvurdering og innkjøp i tråd med våre retningslinjer
 • Økonomisk, fakturering og kontraktsmessig oppfølging, med jevnlig rapportering til overordnet

Kvalifikasjoner For at du skal kunne lykkes best i rollen som prosjektleder ventilasjon tror vi følgende kvalifikasjoner er viktig å besitte:

 • Utdannelse som ingeniør/sivilingeniør innen VVS med hovedfokus på ventilasjon.
 • 0-3 års erfaring som prosjektleder ventilasjon eller konsulent RIV er ønskelig
 • Erfaring fra bruk av relevante dataverktøy, BIM, Cordel, office365
 • Gode kommunikasjonsferdigheter på norsk, skriftlig og muntlig
 • Førerkort kl. B

Som person ser vi for oss at du er kvalitetsbevisst og resultatorientert, med en analytisk tilnærming til problemløsing. Hos oss setter vi samarbeid i fokus og vi ser gjerne at du trives med å jobbe sammen med andre og ønsker å bidra positivt til vårt trivelige arbeidsmiljø. I Trøndelag prosjekt jobber vi sammen, men vi gjør også mye hyggelig sosialt sammen etter arbeidstid, hvis du vil være med på det. 

Som medarbeider i Caverion får du gode velferdsordninger, faglig utviklingsmuligheter og gode forsikrings og pensjonsordninger. Selvfølgelig.

 

 

Om Caverion: Caverion er blant Norges ledende tekniske totalleverandører. Vi har 2300 superbra fagfolk og spesialister over hele landet som leverer smarte løsninger for grønnere bygg. Hos oss gjør du en forskjell og får utvikle deg sammen med de beste! Caverion jobber for å skape den beste arbeidsplassen i bygg og anleggsbransjen! Vi er helt i front i av nye teknologiske og bærekraftige løsninger for alle typer bygg, infrastruktur og industri. Vi legger stor vekt på å skape et positivt, utviklende og trygt arbeidsmiljø. Du vil få oppleve frihet under ansvar og en fleksibel og variert arbeidsdag. Mangfold og likestilling står høyt på agendaen hos Caverion. For å bidra til dette har Caverion flere fordeler for alle medarbeidere. Det er viktig for oss at folka våre trives!